Bedankt voor je interesse in vrijwilligerswerk bij AZ Sint-Maarten. In de infobrochure vind je terug waar vrijwilligers ingezet worden en wat je van AZ Sint-Maarten kan verwachten.

Zit je nog met enkele vragen? Dan kan je terecht bij onze coördinator vrijwilligerswerk.

Opgelet: wegens de corona-pandemie starten er tijdelijk geen nieuwe vrijwilligers op voor een engagement op lange termijn. Meld je gerust aan via onderstaand formulier. Wij nemen contact met je op van zodra dat mogelijk is. Hou er rekening mee dat dit even kan duren. 

Coördinator vrijwilligerswerk

Meld je vrijblijvend aan

Wij nemen contact met je op en bezorgen je meer informatie over vrijwilligerswerk.

AZ Sint-Maarten (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die AZ Sint-Maarten via het contactformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt door de coördinator vrijwilligerswerk om u te contacteren. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be.