Actie

Zin in iets lekkers en om in één klap een goed doel te steunen? Kom dan op 15 januari 2019 naar AZ Sint-Maarten en koop een zakje Lu-koekjes ten voordele van Kom op tegen Kanker! Voor de kleine som van 7 euro krijg je onder andere Cent Wafers, Cha-cha, Mikado, …

De 1000 km

Net zoals de vorige jaren neemt de dienst radiotherapie deel aan de De 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Tijdens die actie springen tientallen teams op hun fiets om een afstand van 1000 km af te leggen. De afstand wordt niet in een ruk gereden, maar in verschillende etappes verdeeld over vier dagen. Elk team mag maximum uit acht leden bestaan en bij elke etappe mag telkens één iemand fietsen.

5.000 euro

Om deel te kunnen nemen, moet elk team 5.000 euro inzamelen. De netto-opbrengst van De 1000 km voor Kom op tegen kanker gaat zoals ieder jaar naar wetenschappelijk kankeronderzoek. In 2018 werd er bijna vijf miljoen euro ingezameld!

 

Koekjesverkoop

Onze dienst radiotherapie is volop bezig met de inzameling van hun inschrijvingsgeld. Een van de acties is de koekjesverkoop in AZ Sint-Maarten. Geen zin in koekjes? Geen probleem! Je kan ons team ook steunen door een vrije gift via deze link. Niet onbelangrijk: vanaf 40 euro per jaar is een gift fiscaal aftrekbaar.

Praktische informatie

  • Wanneer: 15 januari 2019, 12 - 17 uur
  • Waar: zorgboulevard AZ Sint-Maarten
  • Prijs: 7 euro